Bjergsommeren i Lech: I harmoni med naturen i Europas smukkeste landsby.

Vandreglade og triatleter, oldtimer-fans og festivalbesøgende rejser også i 2016 alle til Lech Zürs, så snart sneen er smeltet. Walserdorf am Arlberg er imidlertid ikke bare et paradis for vintersport, men også et populært rejsemål om sommeren, som mellem juni og oktober er et storslået vandre- og løbeparadis med mange kulturelle højdepunkter. Nyd en bjergsommer i Lech Zürs am Arlberg!

3 unikke vandreveje:

Etape- og langtursvandrere sætter pris på den imponerende 125 kilometer lange Lechweg fra Lech til Füssen, som går gennem et af Europas sidste vilde flodlandskaber. Vandrerundturen „Grüner Ring“ tager gæsterne med ind i en fantasifuld sagnomspunden verden med magiske steder. På Tannberg Themenweg går det mildt og hyggeligt for sig. Her får du et spændende indblik i Arlberg-regionens historiske fortid.

I løbeparadiset

Lech Zürs am Arlberg tilbyder med Lecher Höhenhalbmarathon, GoreTex TransAlpine Run og Trans Vorarlberg Triathlon løbearrangementer af højeste klasse og har dermed opnået en status som top-destination i den internationale løbeverden. Både professionelle og hobbyløbere træner gerne på de ti afmærkede løbestrækninger.

Kultur i bjergene

Med kulturarrangementer af høj klasse har Lech Zürs am Arlberg et godt ry inden for den internationale kunst- og musikscene. Eventkalenderen er fyldt op: Medicinicum Lech, Musikantentag, Lech Classic Festival, Festival LegeArtis Lech og Philosophicum. Nyd godt af den kulturelle forkælelse midt en vidunderlig bjergverden!

Lech Card – den perfekte ledsager

Lech Card er det attraktive feriekort til din sommerferie i Lech am Arlberg. Alle åbne sommerbjergbaner, turen inkl. baneafgifter til de populære destinationer Spullersee og Formarinsee, et børneeventyrsprogram, tematiske vandreture såsom krydderurte-ekskursion og Geoweg, Lech Skov-swimmingpool, Huber Hus, Walsermuseum samt det lille bibliotek er omfattet af kortet. Lech-kortet er tilgængeligt for kun en nat i 2 dage fra 21 euro til køb. Familier og seniorer har en ganske særlig fordel: Når man er fyldt 70, får man rabat; for børn under 14 år er Lech Card endda gratis.

Hemmeligheden under sneen

Kunne du tænke dig at opleve en sommer i harmoni med naturen?

Ja jeg gør!
 • Europas smukkeste landsby 2004

  10 ting, som gør bjergsommeren in Lech enestående

  Den certificerede langtursvandrevej Lechweg
  Udvikling i harmoni med naturen
  Europas smukkeste landsby 2004
  Kulturevents i bjergverdenen
  Arlberg Classic Car Rally
  Lech Card
  Der Grüne Ring – en hemmelighedsfuld vej
  Verdensgourmetby Lech
  Formarin- og Spullersee
  Tannberg – på sporet af Walserne
 • Best of the Alps

  Fakta om Lech

  Placering: Vorarlberg, Østrig
  Lechs højde: 1.450 til 2.700 meter
  Lech Card - gælder for alle sommer elevatorer
  Antal ture: 63
  Antal hytter: 13
  # 2 af de mest populære destinationer i Østrig by TripAdvisor
 • TODAY, Tu. 20.11
  weather icon
  4°C
  We. 21.11
  weather icon
  5°C
  Th. 22.11
  weather icon
  4°C
  Fr. 23.11
  weather icon
  7°C
  Details
  Lech Webcam live
  Lech Webcam live
  LechZuersTourismus_byChristophSchoech
  Interaktiv online vandrekort