Veelzijdig winterwonderland

Oostenrijks meest exclusieve skigebied

Lech Zürs am Arlberg is het ultieme wintersportparadijs in het hart van Europa en ligt op een hoogte tussen 1.450 en 2.450 meter. Eindeloze pistes met glinsterende poedersneeuw banen hier hun weg tussen hemelse berglandschappen.  Dit 'World Gourmet Village' is opgenomen op de exclusieve 'Best of the Alps'-lijst. Van december tot april is het uitstekend skiën in Lech Zürs.

Vanuit de hele wereld komen wintersportfans, gourmetliefhebbers en cultuursnuivers naar dit magische bergdorp waar de passie voor de skisport overal voelbaar is. Een wintervakantie in Europa´s mooiste dorp is een ware betovering.

Heerlijk skiën in de beste sneeuwcondities
Dankzij de 305 kilometer aan uitstekend geprepareerde pistes, de 200 kilometer aan hoge alpine afdalingen met diepe poedersneeuw, en het feit dat 62 procent van de pistes bedekt is met kunstmatige sneeuw, weet u zeker dat u grenzeloos zult genieten. Iedereen die weleens op een kristalheldere winterochtend is wakker geworden in Lech Zürs weet waarom de harten van wintersportfans sneller gaan kloppen als ze aan dit exclusieve bergdorp denken.

Grenzeloos genieten van wintersporten
Wilt u liever langlaufen, heli-skiën of een rit met een paardenslee maken, in Lech Zürs kan het allemaal. Ook zijn er in het dorp een aantal exclusieve winkels voor de kosmopolitische bezoeker. Sluit u uw dag op de piste graag af met een eersteklas maaltijd? Ook daarvoor bent u in dit winterparadijs op de juiste plek. Nergens anders in Europa zijn op één plek zoveel culinaire Gault Millau-punten uitgedeeld!

De bakermat van het alpineskiën
Lech Zürs staat al decennia lang bekend als de bakermat van het alpineskiën. Hier vindt u een unieke mix van traditionele waarden met een moderne twist. De eerste pionier op het gebied van skiën was de priester Johann Müller. Al in 1894 gebruikte deze alpineskiër twee planken om zich tussen de twee idyllische bergdorpen Warth en Lech te bewegen. Sindsdien is Lech Zürs het ultieme wintersportparadijs geworden voor zowel plezierskiërs als freeriders.

Der Weiße Ring– een legendarisch skicircuit
Wild, stoer en vol passie! Met 22 kilometer aan afdalingen, een 360° bergpanorama en spectaculaire uitkijkpunten biedt dit legendarische skigebied al sinds 1937 het neusje van de zalm op wintersportgebied in de Arlberg. Der Weiße Ring is oorspronkelijk ontwikkeld door de echte skipioniers en is nu uitgegroeid tot het summum voor iedere skiër. 'Sightseeing' krijgt hier een hele nieuwe dimensie.

Wil je het meest in de beste skigebied?

 • Beste skigebied ter wereld

  10 redenen die van Lech Zürs een uniek Wintersportdorp maken

  Poedersneeuwparadijs in de hoge Alpen
  100% sneeuwgarantie
  De bakermat van het alpineskiën - sinds 1937
  'Der Weiße Ring' – een legendarisch skicircuit
  Hightech-infrastructuur voor eersteklas comfort
  Conferentie Sneeuw & Veiligheid
  Enige heli-skilocatie in Oostenrijk
  Lech − World Gourmet Village
  Uitstekend getrainde ski-instructeurs
  Exclusief shoppen in Lech Zürs
 • Best of the Alps

  Feiten over Lech Zürs

  Locatie: Vorarlberg, Oostenrijk
  Hoogte Lech: 1.450 tot 2.450 meter
  Slechts één skipas nodig voor de hele Arlberg! (1.300 – 2.800 m)
  Aantal accommodatieaanbieders: 245
  Aantal restaurants: 80
  305kmof adventurous runs
  200kmOff-Piste
  Beste skioord & # 2 van de meest populaire bestemmingen in Oostenrijk by TripAdvisor
 • TODAY, We. 18.10
  weather icon
  16°C
  Th. 19.10
  weather icon
  16°C
  Fr. 20.10
  weather icon
  15°C
  Sa. 21.10
  weather icon
  16°C
  Details
  Lech Zürs Webcam live
  Lech Zürs Webcam live