Vintereventyrland med mange facetter

Østrigs mest eksklusive skiområd

Lech Zürs am Arlberg er et paradis for vintersport lige i hjertet af Europa. Himmelske bjerglandskaber, funklende pulversne og endeløse, dybe pister i mellem 1.450 og 2.450 meters højde. Denne landsby med verdenskendte gourmetrestauranter er med på den eksklusive "Best of the Alps"-liste. Der er fremragende skiløb i Lech Zürs fra december til april.

Denne sofistikerede bjerglandsbys magi og passionen for skisport har tryllebundet vintersportsentusiaster, gourmetnydere og kulturelskere fra hele verden. Du vil med garanti nyde alle glæderne ved en vinterferie i Europas smukkeste landsby.

Behageligt skiløb i perfekte rammer
Med 305 kilometers nypræparerede pister, 200 kilometers højalpint skiløb uden for pisterne i dyb pulversne og mulighed for at dække 62% af pisterne med kunstig sne er du garanteret perfekt skiløb uden begrænsninger. Alle, der har oplevet en krystalklar vintermorgen i Lech Zürs, ved, hvorfor denne sofistikerede bjerglandsby får pulsen i vejret hos vintersportsentusiasterne.

Oplev ubegrænset vintersport
Uanset, om det er langrend, hestetrukne slædekørsler eller heliskiing, så giver Lech Zürs dig friheden til at vælge. Uden for pisterne findes der eksklusive forretninger til at friste gæsterne, som kommer fra hele verden. Dette vinterparadis tilbyder også yderst udsøgte oplevelser for kendere af god mad − gourmetnydere vil finde den største koncentration af huer tildelt af restaurantguiden Gault Millau i hele Europa!

Fødestedet for alpint skiløb
Lech Zürs kombinerer det traditionelle og det moderne – og har allerede i årtier været kendt som fødestedet for alpint skiløb. Den første skipioner var præsten Johann Müller. Allerede i 1894 brugte denne alpine skiløber to brædder til at rejse mellem de idylliske bjerglandsbyer Warth og Lech. Siden dengang er Lech Zürs blevet et alpint vinterparadis for folk, der nyder at stå på ski, og freeridere.

Den hvide ring – den legendariske skicirkel
Vild, frygtløs og passioneret! Den legendariske piste har været højdepunktet om vinteren i Arlberg siden 1937 med en 22 kilometer lang piste, et 360° bjergpanorama og storslåede udkigssteder. Oprindeligt blev den hvide ring skabt af skipionerer, men nu er den kronen på værket for alle skiløbere – og en meget speciel form for sightseeingtur.

Vil du gerne mest i den bedste skisportssted?

Ja jeg gør!
 • Bedste skiområde i hele verden

  10 ting, der gør Lech Zürs unik om vinteren

  Højalpint paradis med pulversne
  100 % snegaranti
  Fødested for alpint skiløb − siden 1937
  "Den hvide ring" – den legendariske skicirkel
  Højteknologisk infrastruktur for førsteklasses komfort
  Sne- og sikkerhedskonference
  Eneste heliski-sted i Østrig
  Lech − landsby med verdenskendte gourmetrestauranter
  Veluddannede skiinstruktører
  Eksklusiv shopping i Lech Zürs
 • Best of the Alps

  Fakta om Lech Zürs

  Placering: Vorarlberg, Østrig
  Lechs højde: 1.450 til 2.450 meter
  Kun ét skipas til hele Arlberg! (1.300–2.800 m)
  Antal indkvarteringsmuligheder: 245
  Antal restauranter: 80
  305kmof adventurous runs
  200kmOff-Piste
  Bedste skisportssted & # 2 af de mest populære destinationer i Østrig by TripAdvisor
 • TODAY, We. 18.10
  weather icon
  16°C
  Th. 19.10
  weather icon
  16°C
  Fr. 20.10
  weather icon
  15°C
  Sa. 21.10
  weather icon
  16°C
  Details
  Lech Zürs Webcam live
  Lech Zürs Webcam live